Aparat de Aer Conditionat Midea MSMAAU-09HRFN1-QRD0GW 9000 BTU Inverter Clasa racire A++

Top cele mai ieftine aparate de aer conditionat in 2017

Review-uri , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
Aparatele de aer conditionat reprezinta cea mai buna solutie pentru racorirea incaperilor atat pe timpul verii, cat si pe timpul iernii pentru incalzirea acestora. Cea mai buna solutie pentru crearea unui mediu ambiental placut in orice incapere, fie acasa sau la birou, precum si in spatiile comerciale, este aparatul de aer conditionat. Astazi, oferta 2017 cuprinde o gama larga de modele la preturi diferite in functie de brand si de capacitate.

Cele mai cautate sunt aparatele de apartament cu montare pe perete si sunt impartite in functie de clasa si fiabilitate. Dispozitivele facute in Japonia, precum Mitsubishi, Toshiba, Daikin, Fujitsu, Osaka sunt de cea mai buna calitate, insa pretul lor este foarte costisitor.

Cele din clasa de mijloc, precum Hitachi, Sharp, Panasonic, Sanyo sau Gree sunt modele mai putin costisitoare insa daca privesti la caracteristicile lor, vei constata ca nu sunt cu nimic mai prejos decat cele care au pretul foarte ridicat, insa acestea sunt ceva mai simple si au o durata de viata putin mai scurta.

Cele mai cautate aparate de aer conditionat de pe piata noastra, sunt cele care au un pret ieftin dar care sunt de foarte buna calitate, precum Haier, Midea, LG, Samsung, Hyundai si altele.

Top cele mai ieftine aparate de aer conditionat in 2017

In continuare va voi prezenta cateva aparate de aer conditiont ieftine si bune, cu un raport pret / calitate foarte bun.

Aer Conditionat Midea MSMAAU-09HRFN1-QRD0GW 9000 BTU Inverter Clasa racire A++

Aparat de Aer Conditionat Midea MSMAAU-09HRFN1-QRD0GW 9000 BTU Inverter Clasa racire A++ Aparatul de aer conditionat
Midea MSMAAU-09HRFN1-QRD0GW 9000 BTU Inverter este dotat cu tehnologia Inverter, avand o capacitate de racire de 9000 BTU/h si o capacitate de incalzire de 10000 BTU/h.

Clasa de eficienta energetica A++ ofera un consum redus de energie electrica cu pana la 10%, iar zgomotul este destul de redus atat la interior, pentru a te putea odihni intr-un mediu placut si lipsit de zgomot, cat si la exterior pentru a nu creau un disconfort audio vecinilor.

Designul este simplu dar simplitatea ofera eleganta, acesta avand o carcasa de culoare alb imaculat, creata cu linii fine curbate si avand dispus pe partea stanga logo-ul Midea. Functiile acestui aparat pot fi accesate cu telecomanda din dotare.

Pretul este foarte accesibil iar producatorul este unul recunoscut pe piata.

Aer Conditionat Osaka OHW 09 LT 9000BTU A++ Alb Inverter Nordic

Aer Conditionat Osaka OHW 09 LT 9000BTU A++ Alb Inverter Nordic Aparatul de aer conditionat Osaka OHW 09 LT 9000BTU A++ Inverter Nordic este dotat cu aceeasi tehnologie perfromanta Inverter, care da perfromanta aparatului si ofera consum redus de energie electrica, mai ales ca aceast aparat face parte din clasa de eficienta energetica A++.

La racire aparatul de aer conditionat ofera o capacitate de 9000 BTU/h iar la incalzire de 10000 BTU/h. Osaka OHW 09 LT vine dotat cu mai multe functii speciale, precum sleep/autorestart/timer care ajusteaza temperatura pe timpul noptii, setand-o automat in mod gradual cu cate un grad la fiecare 60 de minute.

Functia incalzire/racire/ventilare/dezumificare/auto detine un senzor incorporat in unitatea interna a aparatului de aer conditionat, care seteaza in mod automat viteza si temperatura ventilatorului. Producatorul a optat pentru un design simplu, dar totusi elegant, avand o carcasa cu linii curbate si nuanta de alb imaculat. Accesarea aparatului se face de asemeni, cu telecomanda din dotare.

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.