Samsung prezintă sistemele de climatizare Wind-Free ™

Aer conditionat 0 Comments

Rate this post
Samsung Electronics lansează astăzi, în perioada 13-16 martie, intenția de a-și consolida poziția în industria HVAC (încălzire, ventilație și aer condiționat) în Europa, la Mostra Convego Expocomfort 2018 (MCE), în Milano, Italia.

MCE este cea mai mare expoziție HVAC din lume, cu peste 2.000 de expozanți și 160.000 de vizitatori din întreaga lume pentru a prezenta ultimele tehnologii din industrie. La expo, Samsung intenționează să continue să promoveze tehnologia sa revoluționară și unică Wind-Free ™ în Europa și va expune gama completă de unități de climatizare Wind-Free ™ atât pentru uz rezidențial, cât și pentru uz comercial, inclusiv cele cu 1 și 4 canale, Unități de drum.

“Samsung se poziționează ferm ca lider în industria B2B pe piața globală, cu produsele noastre inovatoare și cu tehnologia excepțională”, a declarat Charles H. Park, vicepreședinte al Digital Appliance Business de la Samsung Electronics. “Ne așteptăm să ne folosim în continuare expertiza în domeniul tehnologiilor HVAC pe piața europeană, cu ajutorul tehnologiei noastre Wind-Free ™ și a capacităților IoT”.

Tehnologia Wind-Free ™ este una dintre cele mai remarcabile inovații. După atingerea temperaturii dorite cu modul de răcire rapidă, acesta menține temperatura optimă fără vânt direct prin dispersarea ușoară a aerului răcoros și continuu prin orificiile de aer pentru un efect de răcire natural prin tehnologia Wind-Free ™.

Samsung introduce, de asemenea, atât aparate de aer condiționat rezidențiale, cât și comerciale care conțin R32, o alternativă frigorifică ecologică, care să respecte reglementările de mediu consolidate din Europa. În comparație cu agentul frigorific standard R410A, R32 are doar o treime din potențialul său de încălzire globală (GWP) și se caracterizează printr-o eficiență ridicată chiar și în cantități mai mici.

Leave a Reply

Your email address will not be published.