Samsung dezvăluie cea mai mare SSD din lume cu o capacitate de stocare de 30TB

SSD 0 Comments

Rate this post
Samsung a dezvăluit cea mai mare unitate SSD din lume – un set de kit-uri care arată cu un volum de stocare de 30,72 terabytes. Este cea mai mare stocare vreodată înghesuiți vreodată în factorul de formă de 2,5 inci și este proiectat pentru clienții de afaceri care doresc să se îndepărteze de părțile mecanice ale unității hard disk standard.

PM1643 este construit din 32 de bastoane de pachete flash NAND 1TB, fiecare dintre ele conținând 16 straturi de cipuri V-NAND de 512 GB. Este suficient spațiu pentru a ține 5700 de filme HD sau aproximativ 500 de zile video non-stop și oferă de două ori capacitatea fostului SSD cel mai mare – o unitate de 16 terabyte, de asemenea lansată de Samsung în martie 2016. (Seagate a realizat o creștere de 60 terabyte SSD, dar acesta era în forma mai spațioasă de 3,5 inch și era “o tehnologie demonstrativă” care nu pare să fi fost vreodată vândută.)

Noua unitate SCSI (Serial Attached SCSI) oferă viteze de scriere și scriere impresionante de până la 2100 MB / s și 1700 MB / s. Este de aproximativ trei ori mai rapid decât SSD-ul mediu SSD pe care îl veți găsi pe un desktop sau laptop de consum, cum ar fi propriul Samsung SSD 850 EVO. Și unitatea este robustă, Samsung oferă o garanție de cinci ani, care este bună pentru o singură înregistrare pe zi.

Când PM1643 va intra în vânzare și pentru cât de mult nu este cunoscut, dar Samsung spune acum că acest factor de formă sa stabilit că va extinde gama de SSD-uri SAS mai târziu în acest an, cu 16.36TB, 7.68TB, 3.84TB, Versiuni de 1.92TB, 960GB și 800GB. În calitate de vicepreședinte executiv Samsung al vânzărilor de memorie Jaesoo Han a declarat într-o declarație de presă, compania va “continua să se deplaseze agresiv în satisfacerea cererii de transfer către SSD-uri de peste 10TB”.

Nu vă așteptați să vedeți că SSD-urile de 30 TB apar în laptopuri sau pe PC-uri desktop oricând în curând. Dar cele mai mari componente de stocare de ultima generatie ca aceasta sunt intotdeauna trailblazeri si produc presiuni in scadere asupra preturilor de pe piata de consum. Acum, dacă am putea să obținem un spațiu de stocare de pe terabyte în telefoanele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published.