Gree GWH12QB-K3DNA1C

Review aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNA1C

Review-uri , , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
Temperaturile crescute din timpul verii pot sa provoace o mulțime de probleme. De la simplul disconfort termic pana la probleme grave cu inima, rezultatele unei temperaturi mari sunt intotdeauna neplacute.

Din fericire, traim intr-o perioada in care tehnologia este in floare, asadar, atata vreme cat stam in interiorul cladirilor, ne putem bucura de aer condiţionat si de temperaturi placute.

Daca inca nu ai acasa un aparat de aer conditionat, noi am pus ochii pe Gree GWH12QB-K3DNA1C, aparat pe care il recomandam din mai multe considerente:
– Este un aer conditionat ieftin;
– Dispune de tehnologia inverter;
– Se instaleaza cu usurinta;
– Consuma putin

Gree GWH12QB-K3DNA1C

Luam fiecare detaliu pe rand, pentru a descoperi, cu adevarat, ce poate sa faca acest aer conditionat pentru confortul nostru.

Confort pentru buzunar

De multe ori este bine sa te feresti de produsele ieftine. Nu este cazul acestui aparat, care este construit de un brand de renume la nivel mondial si inglobeaza tehnologii extrem de interesante si ateriale de o calitate superioara.
Atunci cand spunem ” aparat de aer conditionat ieftin”, gandim pe termen lung. Nu doar ca scoti putini bani din buzunar la achiziţie, insa scoti putin si pentru consumul de energie, respectiv intretinere.

Tehnologie inverter

Este prezenta pe mai toate modelele moderne de aparate de aer condiţionat si a reusit sa revolutioneze intreaga piata. Scopul tehnologiei este acela de a răci mult mai repede incaperea si de a o mentine tot timpul la aceeasi temperatura. Daca in cazul tehnologiei clasice, comresorul functiona pe principiul pornit-oprit pentru a regulariza temperatura dintr-o camera, in cazul tehnologiei inverter, compresorul funcţioneaza tot timpul, insa la turatii diferite. Astfel, se obtine un consum redus de energie, un randament foarte bun pentru racire si in acelasi timp pentru incalzire si chiar un zgomot mai mic decat in cazul aparatelor clasice.

Instalare usoara

Un mare plus la Gree GWH12QB-K3DNA1C este faptul ca se instalează foarte usor, avand un kit de instalare inclus in pachetul comandat. Recomandarea este sa apelaţi, totusi, la niste profesionisti, deoarece pot sa garanteze eficienta aparatului. O instalare usoara poate sa insemne un cost scazut pentru manopera.

Aer conditionat Gree GWH12QB-K3DNA1C

Consum mic de energie si valori excelente pe lista cu specificatiile

Nimanui nu ii plac in mod deosebit cifrele, insa atunci cand vine vorba despre o astfel de achizitie este bine sa le acorzi atentie.
Atrage atentia consumul mic de energie. Clasa energetica la racire este A++ si clasa energetica la incalzire este A+. Acest lucru inseamna facturi mai mici pe timpul iernii.

Gree GWH12QB-K3DNA1C nu este un aparat zgomotos. Unitatea exterioara face un zgomot de doar 61 de decibli in timp ce unitatea interioara are 41 de decibeli. Acest lucru iti permite sa iti desfasori activitatile zilnice fara niciun fel de probleme.

telecomanda Gree GWH12QB-K3DNA1C

Cu dimensiuni reduse, un pret mic si de ce nu, un aspect fizic interesant, Gree GWH12QB-K3DNA1C este un aparat de aer conditionat care merită atentia utilizatorului pretentios, care tine totusi la integritatea buzunarului sau .

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.