Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG 9000BTU A++ Inverter Alb

Despre incalzirea cu aer conditionat

Sfaturi , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
In perioada de toamna tarzie, atunci cand pentru multi dintre noi incalzirea centrala nu functioneaza, variantele pentru a ne incalzi apartamentele sunt destul de putine. Incalzirea cu ajutorul aragazului de la bucatarie nu poate fi folosita, deoarece caldura nu ajunge in toate camerele, iar in cazul utilizarii de convectoare sau calorifere electrice consumul mare de energie electrica reprezinta principala problema.

Una dintre cele mai bune modalitati este folosirea aerului conditionat pentru realizarea incalzirii incintei, aproape toate aparatele din ziua de astazi avand doua functii: de racire si de incalzire.

Avantajele incalzirii locuintei folosind aerul conditionat

Este bine sa alegem un aparat de aer conditionat de tip inverter, care asigura o eficienta energetica mai mare si este special conceput pentru a economisi energia electrica pe toata durata functionarii.

Aceste aparate folosesc un tip nou de compresor avand o capacitate frigorifica (si calorica) variabila, si sunt insotite de o unitate de control care comanda capacitatea compresorului si turatia ventilatoarelor. Aparatul functioneaza aproape de capacitatea maxima la inceput, iar pe masura ce temperatura se apropie de cea setata compresorul va functiona continuu dar la capacitate foarte mica.

Pe langa faptul ca mentin temperatura la un nivel constant, aceste aparate au o durata de viata mai mare cu 50% fata de cele clasice si ofera functiei de incalzire un randament net superior.
In plus, acestea functioneza pana la temperaturi de -15 sau -20 de grade Celsius, fata de aparatele de aer conditionat clasice la care temperatura minima de functionare este de cel mult -6 grade Celsius.

Principalele avantaje oferite de aerul conditionat pentru incalzire sunt:

  • consumul extraordinar de scazut de energie electrica (acestea consuma doar 0.8kW / ora);
  • energetica este mare (pentru fiecare kilowat de energie electrica consumat se elibereaza pana la 5.4 kW energie termica);
  • tehnologia inverter asigura o economie de pana la 74% mai multa energie atunci cand incalzim casa;
  • incalzirea apartamentului se realizeaza cu pana la 50% mai repede;
  • controlul distributiei de aer se realizeaza in mod facil.

Un aparat de aer conditonat foarte bun recomandat pentru incalzire

Aparat de aer conditionat Yamato YW09IG 9000BTU A++ Inverter Alb

Unul dintre aparatele de aer conditionat cu functie de incalzire pe care il recomand este Yamato YW09IG 9000BTU A++ Inverter Alb.

Aparatul este dotat cu tehnologia inverter si are o capacitate de racire de 9560 BTU iar cea de incalzire este de 10920 BTU.
In privinta consumului de energie electrica nu avem de ce sa ne facem probleme, pentru functia de racire aparatul este incadrat in clasa A++ iar pentru cea de incalzire aparatul este incadrat la A+.
Produsul are o functie suplimentara pentru dezumidificare (capacitatea este de 19.2 litri la 24 de ore).

Leave a Reply

Your email address will not be published.