Cum sa ne pregatim de iarna

Sfaturi 0 Comments
Rate this post
  •  Verificați anvelopele

Anvelopele uzate nu pot să prindă bine drumul și pot fi extrem de periculoase. Verificați anvelopele prin efectuarea testului Quarter. Introduceți un sfert în treapta anvelopei cu capul în jos, cu capul lui Washington mergând mai întâi; dacă vârful capului lui George este acoperit de suprafața de rulare, anvelopele dvs. sunt în regulă (efectuați acest test în mai multe puncte în jurul fiecărui pneu). În cazul în care partea superioară a capului este vizibilă în orice moment, aveți nevoie de anvelope noi.

Investiți în siguranță prin obținerea unui set de anvelope de zăpadă. Când vine vorba de oprirea în condiții de siguranță pe zăpadă și pe gheață, anvelopele pe tot parcursul sezonului pur și simplu nu se compară cu anvelopele de iarnă (vezi infografice).

Imagini pentru anvelope iarna zapada

În cazul în care anvelopele dvs. nu au cel puțin un treaptă de unu opt centi, atunci când se numește Legea de tracțiune, încălcați legea și ați putea ajunge cu amendă.

  • · Lăsați loc suplimentar

Lăsați în permanență loc suplimentar de franare între autovehicul și alte persoane pe drum.

Chiar și vehiculele cu tracțiune integrală / patru roți nu se vor opri mai repede pe drumurile înghețate, mai ales dacă aveți anvelope inadecvate.

  •  Conduceți in functie de condiții

În condiții de vizibilitate redusă, nu conduceți mai repede decât vedeți înainte. Vitezele mari în condiții de vizibilitate redusă pot conduce la reacții în lanț periculoase.

 

 

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.