Cele mai bune aparate de aer conditionat in 2017

Review-uri , , , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
O vorba romaneasca spune ca iarna trebuie sa iti faci car si vara sanie. Chiar daca temperaturile de afara sunt cat se poate de scazute iar iarna numai ce si-a intrat in drepturi, putem sa luam in considerare achizitia unui aer conditionat. Motivele pentru care o astfel de achizitie este perfecta pe timp de iarna, sunt urmatoarele:

  • Nu te vor prinde temperaturile foarte mari nepregatit. In ultima vreme, temperaturile au inceput sa fie foarte imprevizibile, in asa fel incat lunile aprilie sau mai sa surprinda cu peste 30 de grade Celsius;
  • Poti obtine preturi foarte bune. Cele mai ieftine aparate de aer conditionat pot fi achizitionate iarna, atunci cand cererea este foarte mica.
  • Poti sa te bucuri de aparatul achizitionat inclusiv iarna. Din ce in ce mai multe aparate de aer conditionat asigura si incalzire, nu doar racire, ceea ce este un mare plus.

In 2017, cerintele pentru un aparat de aer conditionat sunt din ce in ce mai mari. Acesta trebuie sa asigure o temperatura corecta, sa poata fi controlat de la distanta si sa consume putin, fara a face zgomot. Printre recomandarile pe care le propunem, se afla urmatoarele dispozitive:

Aer conditionat LG Silence Smart Inverter P12EN

aer conditionat LG Silence Smart Inverter P12EN

Este un dispozitiv care se remarca prin eleganta si prin dotari. Poate sa fie montat pe perete si dispune de o serie de tehnologii moderne, care il transforma in solutia perfecta pentru orice vara. Odata achizitionat, promite o funtionare de lunga durata.
Cei care opteaza pentru achizitia lui
LG Silence Smart Inverter P12EN se vor putea bucura de un zgomot aproape insesizabil, de 19 decibeli, de mai multe functii extrem de performante, cum ar fi cea de dezumificare, de dezghetare automata sau de control activ al enrgiei si de un consum redus de energie, in ciuda eficientei foarte mari. In cifre, LG Silence Smart Inverter P12EN poate sa raceasca cu o capacitate de 12000 BTU, poate sa incalzeasca cu o capacitate de 13000 BTU si face parte din clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire.

Aer conditionat Vortex VAI-A12FA 12000BTU A+ Inverter + KIT INSTALARE

aer conditionat Vortex VAI-A12FA 12000BTU A+ Inverter + KIT INSTALARE

Vortex VAI-A12FA 12000BTU A+ Inverter este o solutie ieftina, destinata celor care cauta sa economiseasca, insa acest lucru nu aduce cu sine si ineficienta. Este un aparat de aer conditionat care arata foarte bine, este construit cu materiale de foarte buna calitate si poate sa raceasca sau sa incalzeasca cu o eficienta sporita. Tehnologia Inverter este vedeta acestui aparat, fiind cea care ajuta la o economie serioasa de energie si permite o temperatura constanta in incapere, indiferent de vremea de afara.
Nu putem spune ca Vortex VAI-A12FA este la fel de silentios ca si aparatul celor de la LG, insa este foarte eficient si poate sa fie o achizitie inteligenta. In plus kitul de instalare este inclus in pretul produsului.

Aer conditionat Whirlpool AMD 3541 9000BTU Inverter A+

aer conditionat Vortex VAI-A12FA 12000BTU A+ Inverter + KIT INSTALARE

Din punct de vedere estetic, aparatul celor de la Whirlpool, AMD 3541 9000BTU Inverter A+ este cel mai atractiv. Construit cu linii foarte bine conturate, dintr-un material argintiu, futurist si compactat foarte bine, acesta se va integra de minune in orice incapere. Nu este un aparat ieftin, insa este o achizitie perfecta pe termen lung. Dispune de o multime de functii interesante, cum ar fi al 6-lea simt, care face ajustari in functie de temperatura externa, Round U care seteaza temperatura in functie de locul in care te afli si functia Jet, care raceste extrem de rapid camera.
Cu siguranta, confortul fizic din incaperi este din ce in ce mai usor de obtinut iar aceste aparate de aer conditionat sunt dovada clara in acest sens.

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.