Aparat Aer Conditionat Daikin FTXB35C+RXB35C 12000BTU

Aparate de aer conditionat la reducere de black Friday

Sfaturi , , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
Nu astepta pana la Black Friday pentru a vedea cele mai bune oferte la aparatele de aer conditionat, Toate ofertele puse in vanzare sunt la reducere si te poti bucura anticipat pentru vacanta, deoarece vei reusi sa economisesti o importanta suma de bani. Nu exista nicio zi mai favorabila ca incredibilul Black Friday, pentru a beneficia de toate aceste avantaje. Nu exista niciun minim si niciun maxim pentru a cumpara. Cumpara cat poti si cat doresti.

Anul acesta Black Friday 2016 va cuprinde oferte promotionale la produsele preferate. Multi consumatori asteapta cu nerabdare aceasta zi, tot timpul anului, pentru a se folosi de ofertele puse in vanzare si a aduce elemente noi in casa lor. Este momentul perfect pentru a-ti innoi casa cu lucrurile pe care le iubesti. Ca sa dotezi o casa cu elementele esentiale este de multe ori foarte costisitor. Dar, de Black Friday acest lucru devine posibil si foarte usor. Cu putina rabdare, poti salva foarte multi bani.Trebuie doar sa consulti oferta produselor si sa faci o lista cu ceea ce te-ar interesa. Odata ce te-ai informat asupra caracteristicilor si ai gasit exact ceea ce ai nevoie, nu trebuie decat sa astepti momentul de start.

Iata mai jos cateva informatii pretioase asupra a doua aparate de aer conditionat

Aer Conditionat Daikin FTXB35C+RXB35C 12000BTU

Aparat Aer Conditionat Daikin FTXB35C+RXB35C 12000BTU

Aparatele de aer conditionat ce provin de la firma austriaca Daikin sunt in topul preferintelor produselor europene, de mare calitate. Acesta are un design modern si elegant si ofera un mediu ambiental confortabil oricarui spatiu. Avand o capacitate de 12000 BTU si folosind tehnologia Inverter, Daikin FTXB35C+RXB35C 12000BTU este recomandat a se folosi atat pentru spatiile de mari dimensiuni dar si pentru incaperile unui apartament de bloc.

Compresorul Inverter aduce economie la consumul de energie electrica si mai ales cand acesta este pus pe modul silentios. Nivelul de zgomot al unitatii interioare pe modul rece, este cuprins intre 23-41 dB iar la incalzire este cuprins intre 26 – 41 dB. Nivelul de zgomot al unitatii exterioare este de 48 dB. Se poate observa ca nivelul de zgomot atat pentru unitatea interioara cat si pentru unitatea exterioara este foarte redus, acesta aducand un mare beneficiu utilizatorului.

Acest aparat de aer conditionat face parte atat la incalzire cat si la racire, din clasa de efcienta energetica A+. Consumul energetic anual la racire este de 191 kw, iar la incalzire de 966 kw. Este dotat cu cateva functii pentru a asigura functionarea eficienta in conditii de igiena si protectie. Aceste functii sunt: de purificare a aerului, de dezumificare, de incalzire, de racire si de ventilare. Poate fi folosit atat pe timpul iernii pentru incalzirea incaperilor, cat si pe timpul verii pentru racirea acestora.

Aer conditionat Vortex VAI-A12FA 12000BTU

Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A12FA 12000BTU

Aparatele de aer conditionat Vortex sunt recunoscute pentru ca au un raport dintre pret si calitate foarte bun, acestea putand fi cumparate online de black friday la aer conditionat pot fi gasite la promotie la cel mai mic pret.

Acest aparat de aer conditionat are o putere de racire foarte mare, fiind dotat cu 12000 BTU. Este destinat racirii unei suprafete destul de mari sau echivalentul a 3-4 camere de apartament. Clasa de eficienta energetica A+ atat pentru racire cat si pentru incalzire, ii confera un consum redus de energie electrica, fiind recomandabil cu precadere celor care doresc sa economiseasca agentul energetic.

kit de instalare inclus

La cumpararea produsului, in pret este inclus si kitul pentru instalare. Acest lucru reprezinta un avantaj deoarece nu va trebui sa platesti pe cineva pentru instalarea aparatului. Aparatul de aer conditionat Vortex VAI-A12FA 12000BTU A+ Inverter a fost dotat cu tehnologia Inverter, care reprezinta un avantaj si care ofera consum redus de energie electrica. Nivelul de zgomot al unitatii interioare este de 51 dB, iar nivelul de zgomot al unitatii exterioare este de 59 dB. Pentru o functionalitate eficienta si complexa, acesta a fost dotat cu cateva functii principale si anume functia de incalzire, functia de racire si functia de dezumificare. Puterea anuala consumata la racire este de 1090 W, cu o intensitatea SEER de 6,13, La incalzire consuma o cantitate de curent de 970 W cu intensitatea SCOP de 4. Debitul de aer este destul de bun, acesta fiind de 550 mc pe ora.

Design-ul este unul simplu, cu o carcasa de culoare alba ce se identifica cu peretele. Temperatura se seteaza din telecomanda si se poate vedea pe ecranul LCD, dispus pe partea frontala a aparatului de aer conditionat.

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.