Aer Conditionat Portabil ARGO SLIMMY 9000 BTU A

Aer Conditionat Portabil ARGO SLIMMY 9000 BTU review

Review-uri , , , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
Incalzirea globala isi pune amprenta asupra confortului nostru termic. Iernile sunt din ce in ce mai racoroase iar verile au temperaturi duse pana la extrem. Daca temperatura de afara nu o putem controla, cea din interior putem sa o transformam intr-una perfecta. Responsabile sunt aparatele de aer conditionat, din ce in ce mai performante si mai interesante.

Argo Slimmy este unul dintre cele mai interesante aparate de aer conditionat de pe piata, prin prisma mai multor dotari interesante pe care le are. Cea mai usor de evidentiat este faptul ca este un aparat de aer conditionat portabil. Practic, la fel ca un calorifer electric, poate sa fie mutat dintr-o camera in alta, in asa fel incat sa ofere confort termic exact acolo unde te afli.

Aspect

Aer Conditionat Portabil ARGO SLIMMY 9000 BTU front

Din punct de vedere al designului, Argos Slimmy este extrem de bine gandit. Este alb, cu finisaje moderne, asadar se poate integra oriunde, are dimensiuni reduse si este usor, sau cel putin este usor in raport cu un aer conditionat. Cele 24.5 kg pot fi administrate cu usurinta, mai ales ca aparatul este montat pe roti.

Ce poate face Argo Slimmy si care sunt principalele caracteristici tehnice?

Argos Slimmy poate sa raceasca, poate sa ventileze si poate sa dezumifice. Chiar daca aparatul este micut, capacitatea de ratire este de 9000 btu. Este destinat, asadar, perioadei calde. Toate functiile sale suntu usor de controlat, prin intermediul unui panou de contral digital cu LED, dar si datorita unei telecomenzi usor de folosit.

Chiar daca este portabil, aparatul are nevoie de un racord de evacuare, care va sta intotdeauna afara. Acest racord este si el flexibil, dispunand de un tub de 1.5 metri.

Cel de la Argo l-au dotat cu mai multe functii care te ajuta sa te bucuri de confort in orice situatie:
Functia sleep – este destinata unui confort total atunci cand dormi;

Functia X-Fan – Este o functie care elimina riscul de a se dezvolta mucegai si bacterii. Aceasta asigura o uscare perfecta a schimbatorului de caldura;

Functia de auto diagnosticare – Daca apar erori, aparatul de aer conditionat iti va spune, in asa fel incat sa le poti rezolva cu usurinta.

De asemenea, ies in evidenta cateva elemente extrem de importante pentru utilizarea pe termen lung:

Este un aparat de aer conditionat silentios. Nivelul de zgomot ajunge la maxim 51 de decibeli, fiind decis de modul de functionare al aparatului;
Dispune de un filtru lavabil. Pentru a avea mereu aer curat in casa nu va trebui sa inlocuiesti filtrele, ci doar sa il treci printr-un jet de apa pe cel din dotarea aparatului;
Are un consum mic de energie. Argo Slimmy face parte din clasa de eficienta energetica A, asadar, asigura un consum redus de energie, lucru ce se poate observa in timp pe factura de curent electric.

Concluzii

Dat fiind faptul ca este portabil, consuma putin si este silentios, Argo Slimmy este, fara doar si poate o solutie excelenta pentru casa ta, mai ales ca are si un pret cel putin decent, 1299 lei cu TVA, aparatul fiind redus acum cu 700 lei.

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.