aparat de aer conditionat osaka ohw12ig5

Aer conditionat Osaka OHW12IG5 12000BTU A++

Review-uri , 0 Comments

5/5 - (1 vote)
Caldura verii solicita un aparat de aer conditionat, care sa sporeasca gradul de confort. De cele mai multe ori, atunci cand bugetul nu permite, tindem sa facem rabat la calitate. Din fericire, exista si solutii ieftine si eficiente, cum ar fi acest Osaka OHW12lG5, un aparat de aer conditionat care nu emite foarte mari pretentii, daca ne raportam la pret, dar care reuseste sa ofere o eficienta maxima.

Este un aparat de aer conditionat simplu, elegant si usor de montat, care vine la pachet cu o multime de functii interesante si cu un sistem de tip inverter split cu racire si incalzire.

Prin ce se evidentiaza Osaka OHW12lG5?

aparat de aer conditionat osaka ohw12ig5

Ofera functia de autocuratare. Imediat dupa ce se opreste, schimbatorul este uscat, in asa fel incat sa nu permita dezvoltarea bacteriilor;

– Are un senzor pe telecomanda, ce transmite nivelul temperaturii din camera.

– Porneste automat daca se opreste din cauza unei intreruperi de energie electrica;

– Permite racirea rapida, prin functia de racire turbo;

– Este un aparat de aer conditionat economic. Atunci cand este in standby, consumul de energie este de doar 1W, ceea ce duce la economii substantiale de energie electrica;

– Este un aparat sigur, care detecteaza scurgerile de freon si previne refularea unui aer foarte rece in incapere.

Care sunt datele tehnice ale acestui aparat de aer conditionat?

Cu dimensiuni standard, o unitate exterioara care arata bine si functii interesante, dar mai ales cu un pret bun, Osaka OHW12lG5 pare a fi destul de convingator. Datele tehnice insa, vor convinge chiar si utilizatorii pretentiosi ca este un aparat ce merita investitia.
Osaka OHW12lG5 este o solutie nezgomotoasa, unitatea exterioara eliberand 61 de decibeli si unitatea interioara doar 42.

In ceea ce priveste racirea, capacitatea sa este de aproximativ 12000 BTU, cu o putere consumata de 1400W.
Aparatul poate sa si incalzeasca, fara niciun fel de probleme, capacitatea sa fiind de 12970 BTU. Clasa de eficienta energetica la incalzire este A+ iar la racire este A++, valori care demonstreaza inca o data ca avem de a face cu un aparat eficient.

Chiar daca nu vorbim despre un brand cu un renume bine conturat si despre un produs foarte popular, Osaka OHW12lG5 are toate datele necesare pentru a fi un produs de succes. Pana la urma, scopul sau este acela de a oferi confort termic si de a face acest lucru intr-un mod cat mai economic, lucruri pe care le face fara probleme.

Alte articole

Leave a Reply

Your email address will not be published.